ruksaci za školu

Ruksaci za školu neka budu udobni i lijepi

Ruksaci za školu su nepogrešivi za baš svakog školarca. U njima naime oni nose svu školsku opremu, pa i sveske, bilješke i udžbenike. Jer moraju školske torbe i ruksaci biti dovoljno udobni za svakodnevno nošenje, najbolji su odabir anatomski ruksaci za školu. Pored toga, da su obično napravljeni kvalitetno, oni i olakšaju nošenje svih onih stvari za u školu, koje sigurno nisu lake, te napravljeni su funkcionalno i estetsko.

ruksaci za školu

Anatomski ruksaci za školu su udobni i atraktivni

Istina je, da moraju biti ruksaci za školu atraktivni za djecu, jer će ih baš oni i nositi. Ali svaki roditelj za svog djeteta želi najbolje. A ako žele osloboditi djecu tereta šta više moguće, onda je sigurno najbolji izbor anatomski ruksak za školu. Oni će djetetu olakšati teret, a nošenje bit će i zdravije.

Anatomski ruksaci za školu

Školske torbe i ruksaci: kakvi neka budu?

Kao što smo spomenuli malo prije, anatomski ruksaci za školu su najzdraviji izbor za djecu. Ali kakvi moraju biti, da budu zaista zdravi, udobni i funkcionalni?

  • Njihova leđa moraju biti anatomski oblikovana, tako da prate prirodnu krivulju dječje kralježnice. Na takav način ne samo da djetetu ne štete kad ih nose, već im i pomažu da formiraju pravilno držanje kralježnice i cijelog tijela.
  • Osim toga u donjem djelu mora se nalaziti tako zvani lumalni oslanac ili mali valjak. Baš tamo će se kod pravilne nošnje snaći većina težine cijele torbe.
  • Djeci će dobro doći ako će imati čvrsto pravljena leđa i mekanu podstavku. Na takav način bit će udobniji za nošenje.
  • I naramenice moraju biti istovremeno i mekane i čvrste.
  • Osim toga moraju biti dovoljno široke, da se ne urežu u ramena djeteta, a njihove trake moraju imati mogućnost, da se prilagođavaju.
  • Masa školskih torba mora biti najviše jedan kilogram, a cjelokupna težina sa stvarima u njima mora imati manje od 10% cjelokupne težine djeteta. To znači, da morate obratiti i pažnju na to, da one stvari, koje djeca za školu u danom danu ne trebaju, ostavite doma.

Na šta još staviti pažnju?

Kad ćete kupovati ruksake za školu stavite pažnju i na to, koliko kvalitetan je materijal iz kojeg su napravljeni. Taj mora biti uzdržljiv, čvrst, a još uvijek dovoljno mekan za udobno nošenje. Djeci će dobro doći i vodootporni materijal, tako će ih moči nositi u svakom vremenu.

Do živa neće im doći ni kiša a ni snijeg. Osim toga obratite pažnju i na to, da imaju dovoljno džepova, gdje školarci mogu staviti sve šta im treba za u školu.

Školski ruksaci za dječake

Školski ruksaci za dječake neka budu atraktivni za vašeg školarca

Kad ćete se osigurati, da ste izabrali zdrav anatomski ruksak za školu, onda dolazi i vrijeme, da saslušate svog školarca. Naime, torbe moraju biti atraktivne, da bi ih oni nosili sa guštom.

U Biroteki naći čete puno modela za dječake sa različitim motivima. Ako vaš školarac voli nogomet, onda mu dozvolite, da odabere torbu sa takvim motivom. Školski ruksaci za dječake sa temom Barcelone i Real Madrida bit će odlični za njega. A možete naći i takve sa motivom nogometne lopte za one koji više vole druge klubove.

Moderni školski ruksaci za dječake iz kolekcije Smiely ili Street bit će najbolji odabir za moderne dječake koji vole biti u trendu. Školske torbe Star wars očarat će dječake koji vole svemir i tu filmsku franšizu. A oni dječaci, koji imaju dobar smisao za humor, vjerojatno bit će oduševljeni školskim ruksacima za dječake sa simpatičnim piratskim rakunom ili Olafom iz Frozen.

Biroteka ima širok asortiman školskog programa zato ćete sigurno naći najbolju torbu za vašeg mališana. A uz to garantiraju i kvalitetnu proizvodnju, ergonomski oblik, a možete izabrati i torbe na kotačima.

školske torbe i ruksaci