Egipat all inclusive

Egipat all inclusive ponuda će vam omogućiti zabavan i bezbrižan odmor

Egipat all inclusive, pa neka bude Egipat last minute ili ne, je odličan izbor za sve one, koji se žele na dopustu opustiti i doma ostaviti sve brige. Bilo koju destinaciju ćete u ovoj interesantnoj afričkoj zemlji izabrati, ona će vam nuditi puno različitih hotela svih kategorija, a boravišta obično uz dobru hranu i lijepo more nude i atraktivnu animaciju za svu obitelj. Ponekad su u ponudi čak vodni parkovi, koji će naročito oduševiti djecu.

egipat last minute all inclusive

 

Egipat last minute: koji predjel izabrati?

Ako obiđete Egipat, all inclusive ponuda će biti dobra i atraktivna na svim predjelima ove ljetne destinacije. A pošto tamo ima puno različitih hotela i drugih boravišta, bez problema naći čete i široku ponudu za Egipat last minute. All inclusive je najomiljenija ponuda većine turista ali možete izabrati i drugačiju uslugu, kao na primjer polu pansion ili noćenje doručkom.
Predjeli, gdje možete naći atraktivnu Egipat last minute all inclusive ponudu, su:

  • Hurgada,
  • Sharm El Sheikh ili
  • Marsa Alam.

Baš svaki dio destinacije očarat će vas i nuditi vam nešto posebno. Zanimljiva je već misao, da tamo možete uživati čak uz dva mora. Sa sjeverne strane zemlju oblijeva Mediteransko more, a na istoku Crveno. Mediteranskog sa svim svojim dražom sigurno dobro poznajemo i u Hrvatskoj. Ono je malo hladnije, duboko i lijepo. A Crveno more je dosta toplije, zato se je tamo razvio živahni podvodni život i tako je ono predivno za ronjenje. Uz to u Crvenom moru nalaze se i predivni koraljni grebeni, pa je već zbog toga nešto posebno.

Zašto ga zovemo baš Crveno, nije sasvim jasno ni danas. Jedno od objašnjenja je da je dobilo svoje ime po crvenoj boji algi u koraljnim grebenima. Neki njegovo ime povezuju sa planinskim lancem kojeg je moguće vidjeti s kopna. A jedna priča govori o tome, da je more dobilo svoje ime zbog svoje „crvene“ historije. Šta je točno nije ni važno, važnije je, da je more stvarno predivno za kupanje i ronjenje. Pa i to, da će dopust uz jedno ili drugo more biti sigurno predivan, zato samo izaberite svoju destinaciju i krenite na uživanje.

Hurgada najomiljeniji je predjel ove ljetne destinacije. U blizini živahnog grada, punog kafića i restorana te znamenitim bazarom, nikad vam neće biti dosadno. Pored živahnog društvenog života najljepši dio ove destinacije je prirodna baština. Baš tamo predivno plavo more spaja se sa misterioznom pustinjom i tako možete vidjeti baš sve prirodne bisere u isti čas.

Za ljubitelje ronjenja najbolji izbor je vjerojatno Sharm El Sheikh. Tamo se naime nalazi puno predivnih koraljnih grebena. Jedan od najljepših nalazi se u nacionalnom morskom parku Ras Mohammed, kojeg ćete naći tamo gdje se spajaju Arapski i Sueski zaljev. Baš taj je poznat kao jedan najljepših koraljnih grebena na svetu.

Sharm El Sheikh nije samo raj za ronioce, nego i za ljubitelje golfa. Tamo se naime nalazi puno atraktivnih golf igrališta. A u blizini naći ćete čak „afrički Las Vegas“ zvan Naama Bay.

Zadnji predjel u ovoj ljetnoj destinaciji, koji nije ništa manje atraktivan ali je nekoliko mirniji, je Marsa Alam. On je prepoznatljiv kao prirodni raj, i tamo naime naći čete puno predivnih koraljnih grebena, a more je osobito lijepo i prijatno. Na kopnom naći ćete još rudnik smaragda i najveću tržnicu kamila u Africi, zvanu El Shalateen.

egipat last minute

 

Egipat all inclusive ponuda je najpraktičnija

Ako obiđete Egipat, all inclusive ponuda je je najpraktičniji izbor. I u primjeru kad tražite Egipat last minute all inclusive ponudu u zadnjem trenu. Zašto? Za to ima više razloga:

  • ova afrička zemlja poznata je po odličnoj all inclusive ponudi,
  • puno puta ona ne uključuje samo hranu i piće, nego i mnoge aktivnosti, animaciju preko dana i večeri, korištenje vodnih parkova i slično,
  • ako se odlučite za ovakvu vrstu usluge, vi ćete sigurno imati nešto jesti, pa čak iako ste izbirljivi,
  • sigurno nećete biti gladni i žedni, jer će biti hrana i piće na volju preko cijelog dana, obično i do kasnih noćnih sati,
  • hrana i piće koje ćete dobiti u hotelu sigurno će biti besprijekorni, tako ćete imati manje šansi za probleme sa digestijom,
  • manje ćete potrošiti, jer ćete sve imati na dohvatu ruke.

Vrlo važna napomena je i to, da voda iz slavine u toj zemlji za turiste nije pitka, pa bi bez ovakve usluge mogli imati puno problema i troškova sa kupovanjem vode u flaši. Njihova voda naime ne smije se koristiti ni za takve stvari, kao što je pranje voća i povrća te pravljenje leda.

Znači, ako se odlučite za Egipat all inclusive ponudu, vi ćete imati atraktivan dopust, pun događanja na jednoj strani i dopust bez briga i žurbe na drugoj. Tako ćete se na njemu stvarno odmoriti i opustiti, a doma se vratiti puni nekog novog elana i energije. Sve to je razlog, da je takva usluga zaista najbolja i najpraktičnija.

egipat all inclusive ponuda